dilluns, 10 de gener del 2011

Puig D´Arques

Hola Companys,que tal

Desprès del parèntesis d´aquestes festes de Nadal i Reis que,de ben segur us han portat algú que altre regal a tots ara tocava reactivar el tema de les sortides de cap de setmana del nostre grup.

Fa temps que la cosa va de capa caiguda i nomes fem coses esporàdiques doncs sembla que la gent no acaba de animar-se i desprès es clar costa molt agafar la forma o el físic ,com vulgueu dir vosaltres.

Alguns de nosaltres encara continuem amb el tema doncs ens pot més l´afició a pedalar per la muntanya i veure de pas el entorn de la natura que altres coses a fer.

Així doncs, a mitjans de la setmana passada ja estaven planificant´t el que faríem ahir Diumenge.

Una trucada al Joan Pere i Toni Comalada i de ple per unanimitat tocava fer El Puig d´Arques !!!.

Es una ruta que si no em falla la memòria no la havien realitzat mai.De fet era agafar la mateixa ruta dels Metges amb uns retocs fets a darrera hora per en Joan per fer-la una mica més suau.

Si,si suau,els quasi 65 km no ens ho van treure ningú de fer....

Van quedar tots tres a quarts de nou davant la benèmerita ( punt de trobada habitual quan anem cap les Gavarres ) i rés, a enfilar carril bici fins a Cassà de la Selva,travessar la carretera i agafar mateixa ruta inicial que va cap els metges .

He de dir que durant el recorregut les posicions dels assistents era la següent Toni a 50 metres de distancia del segon Joan i Lluís a pocs metres de en Joan però sempre en tercer lloc i així fins al final o sigui que ja podeu imaginar el ritme que portaven i això que abans de començar l´etapa en Toni no había dormit gaire segons ell i no estava en bones condicions optimes.

Ja, pues si arriba a estar en bones condicions optimes no se que seria de nosaltres....ja,ja,ja,

Continuo....

Faltava poc,bé encara 6 o 7 km i eren els pitjors doncs s´ens presentava davant´t uns puja baixa bestials,crec recordar tres,que nomes de veure-ho que els teníem que enfilar s´n va engolir la saliva

Un cop passat aquest mal glop.ja veien la famosa torre metereològica del Puig.

La tornada va ser més fàcil,més planera i baixada rapida,a tres quarts d´una ja estaban rentan les bicis per la propera sortida.

Dades GPS:

Temps en moviment: 3,42 hores

Detingut: 57,27 ( van fer fotos i una visita al dolmen )

Velocitat; 54,8

Km: 61,8 Km

Dades Sigma:

Velocitat de mitjana . 17,79

velocitat màxima: 58,54 km ( uffff quina baixada )


I les fotos ( poca cosa de moment )

Que vagi be la setmana laboral,companys !!!!!

Lluis
lluisvelazquez.@gmail.com
http://picasaweb.google.com/lluis.btt
http://groups.google.com/group/bttgirona



Novetat doncs si,