diumenge, 30 de gener del 2011

Un passeig per la Vall Fetgera

Hola companys,

Finalment avui només eren dos expedicionaris per fer la ruta proposada,jo mateix el que us escriu i en Gencat...
Desprès de quedar a quarts de deu al Cul de la Lleona,rebia la primera trucada del meu amic dient-me que arribaria un pel just doncs venia amb la roda baixa d'aire i parava una estona a inflar-la.
Un cop ja havia arribat,hem iniciat l´ascens per Sant Daniel cap al encreuament de la carretera asfaltada que porta a Sant Miquel,abans però i en mig de la pujada fèiem un parada per canviar la càmara de en Gencat doncs tornava a perdre aire i no era plan anar així.
Un cop arreglat,tornaven a enfilar la pujada fins arribar a la carreter,.hem travessat i baixar per un petit corriol que ens haria agafar el sender que ens portaria fins a passar per La font d´en Lliure.
Primera sorpresa,tot el sender que hi havia fins a la part baixa del recorregut l´han ampliat,es a dir ara mateix hi podria passar un tot terreny per aquella zona en qüestió.
A mi personalment m'agradava com estava abans,però suposo que com diu en Gencat ho fan per facilitar l'accés dels mitjans d'extinció en cas d'incendi.El cas es que han transformat aquell corriol tan maco planer i que ens feia baixar fins a la font en una pista forestal molt ample.
Quan ja ens trobaven a la part baixa ,es a dir a la Vall de la Fetgera,tocava travessar un munt de vegades el Celre,que avui anava ple d'aigua a vessar i ens ha tocat remullar-nos un piló de vegades.
En el punt de les gorges fins i tot m´he tingut que treure les sabates per precaució doncs no parava de patinar a sobre de les pedres i era impossible passar sense perdre l´equilibri.
Jeiem si llegeixes això encara tinc present a comptar les vegades que el hem travessat.
Avui no ho he fet,això si, entre basses plenes de fang i els corriols unes quantes si que han sigut.
Resumint una ruta preciosa de fer ,us la aconsello per disfrutar com un nen passant basses d'aigua i corriols sempre i quant desprès preneu les mesures oportunes per entra-hi a casa no us trobeu que no us deixin entrar,ja,ja,ja,
Fins a la propera companys