diumenge, 27 de novembre del 2011

Sant Climent ´Amer

Van començar ja amb mala sort .Van ser tots puntuals a dos quarts de nou al pavelló de Fontajau,però vet aquí que quan començo a donar la benvinguda a en Gencat, miro la part inferior de la seva bici ( la roda davantera ) més fluixa que el normal:Vaja que el col.lega la portava rebentada !!!!!


Josep Mª,Hola el dic !!!! Però on vas així company ?


I en Gencat mira la seva roda,Ostres si acabo d'inflar-les totes dues a la benzinera,ara mateix ??


Total gent,a canviar la roda tic ,tac,tic,tac,.


Quan estem infla'n la roda ja muntada,veien no ,no potser NO INFLA !!!! ,Ostres Josep Mª si es una càmara re-utilitzable,amb un par-xe d'aquells que posaven quan eren petis,molt bé noi ,no son moments per malgastar i em d'aprofitar elm que tenim però clar noi i el tross d´esquerda que té la camara no estava planificat .Li feia entrar el dit de lo llarga que era.

Ahiiiiii,li dic.menys mal que portaba una de nova. Les 09,00 hores tocades i començem l´aventura

Passem per baix del pavelló i en creuar aquel petit tunel per on passa el pont de Fontajau i veiem un indigent ( dormint ) amb la seva mantola per protegir-se de la fred,clara evidència actual del panoramana desolador i econòmic que esten visquent.

Continuem la nostra pedalada ,amb un ritme massa tranquil al peu parer per la ruta llara que hem de fer.

Fins arribar a Sant Gregori,tot ok .un cop agafen el camí a la esquerra que hi ha. passa't el pont que travessa el Llemana comencá aquells camins que ens porta pel costat del riu Ter,tots plens de basses d'aigua i molt fang de les pluges d'aquests dies.


Un cop ja arriben a Bonmatí desprès de passar Casademont tornem a enfilar-nos per aquell petit camí,tant maco que ens portara fins a tocar la ctra,abans però, tindre'n una primera dificultat que sol-ventar,un tronc d'arbre caigut a terra ( de les ultimes pluges ) i que ens barrava el pas.Desprès anant seguir fins arribar i veure el pont romànic de St.Julià del Llor.


Pedalada a pedalada arriben en un punt on hem d'enfilar un tall de ctra.asfaltada que ens portaria a St.Climent d´Amer,però epppp !!!! ,hi ha un banc ( d'asseure ) al costat de la crta.fet expressament per fer un petit descans que ens demana les fèmines i aprofitem per reposar forces.

Mengen galetes de xocolata,plàtans,mandarines,ametlles,tot ben compartit com camarades


Vegeu que maco es compartir,ja,ja,ja,


Un cop acabat el àpat,seguim l´asfalt que ens portara fins al moment de baixar per un camí tot enfangat, i basses d´aigüa a terra i tenim els primers ensurts,primer una gran bassa d'aigua que passo jo primer i en Gengat prefereix posar peus a terra en mig de la bassa,tots a riure i un primer que va de mollat,un ensurt amb la cadena de la Mun,( crec que era ella) anava darrera del grup,passen 3 motos i puge'n aquell camí on veiem la màgnifica pradera amb el seu color verdós a la nostra dreta.Es un paisatge que sempre m´agradat molt.


Arribats al punt del encreuament de les busties,comenga aquí la segona part de l'etapa i les primeres veus de sisuasories de seguir o modificar la ruta tornant per ctra.


La idea en principi era mirar d'acabar la ruta si ve del grup teníem a la Mun,Núria i Enric úna mica tocats,però crec que ha valgut la pena continuar per poder dir al menys que l'hem acabada de fer sencera .La questío es que teniem la Mun i jo un petit dilema dels km,crec que vaig dir 40 km i el meu Conta..deia 52 Km. Bueno un petit error de càlcul,aixó passa per NO planificar-me abans,les presses a ultima hora,Mun.


Continuem.....


Busties,al darrera ens enfilen per un camí del tot pla i anem baixant per un corriol,fins a la part baixa de una petita vall,desprès tocarà pujar i vet aquí on es veu ja la desesperació ,doncs el cansanci es ja acumulat i a partir d´aqui es puja peu a terra.Es una pujada amb molt de desnivell.Pero lo promès es promès i un cop a dalt toca baixar,tot baixada fins a tocar un altre cop el encreuament de Sant Grau.


A partir d´aqui carril bici fins a Girona ,passem pel l´unic pont que ens deixa passar el riu Ter,per on passa els camions de sorra i un per aquí,dos cap a aalà a fer el cafè i altres a rentar la bike.


I colorin colorado este cuento se ha acabado.......


Noies us heu de possar més en forma,aixó de sortir un cop cada 3 o 4 setmanes no va bé,ehhh.

Deixeu de fer sant Miquels i veniu més a em Lluís,val ????


Va vinga la propera serà més xula


Petons a les noies i salutacions als nois participants.
Lluís
2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluiset,

Molt bona crònica dels aconteixements! Sembla que hi hagi una mica de "gafe" amb aquesta ruta

Anònim ha dit...

L'anònim sóc jo :p (Joan Pere)